IMG 2473250413 (2)
Mektig sjarme

Den gamle setergrenda Beitostølen har levert unike fjellopplevelser til tilreisende siden 1950-tallet.

900 meter over havet byr Beitostølen på et mektig fjellpanorama i ulik fargedrakt gjennom året. Drøm deg bort i nydelige naturomgivelser med frodig flora og isklare vann. Med sine høydemeter er destinasjonen om vinteren en av Europas mest snøsikre. Gnistrende snø, velpreparerte løyper, fjell og vidde - og en stillhet du ikke finner noen andre steder.

En investering i hytte på Beitostølen er mer enn en økonomisk investering. Det er en investering i livskvalitet og trivsel. Vi hjelper deg med å etablere et fotfeste midt i smørøyet. Norske Fjellhytter leveres i alle prisklasser og tilpasses den enkeltes behov. Hytten blir dermed et personlig anker midt i fjellheimen. Lett å komme til med bil og god infrastruktur lokalt.

Foto: Urbantoglandlig

Nbhwliiu.Jpeg
Friluftsliv

Med hytte på Beitostølen kan du leve tett på naturen. Destinasjonen er selve inngangsporten til Jotunheimen med fantastiske turmuligheter hele året.

Her finnes vill natur og alpine fjell, blant annet  flere av Norges 2000-meters topper. Vinterstid går det flotte høyfjellsløyper innover i fjellheimen.

Beitostølen er det opplagte utgangspunktet for friluftsliv. Området byr og på gode jakt- og fiskemuligheter. Reis til fjells og kjenn den friske lufta pleie kropp og sinn.  

 

Foto: Trollrock
Yrende liv

Utbyggingen har økt i takt med populariteten og Beitostølen er i dag en travel tettbebyggelse med et mangfoldig tilbud og yrende liv, vinter som sommer.

Rundt det moderne alpinanlegget finner du et travelt sentrum. Her kan du handle kortreist og tradisjonsrik mat, nyte et gourmetmåltid eller ta deg en pizza. Ikke minst sørger Beitostølens tradisjonsrike after-ski for liv og røre til langt på kveld.

Eksklusive butikker med siste internasjonale mote og gode tilbud fra noen av landets fremste eksperter på ski og turutstyr er også å finne.

I tillegg byr Beitostølen på et fyldig kulturprogram året rundt med blant annet kunstutstillinger, konserter og internasjonale idrettsarrangement. 

 

0I4A9608
For hele familien

Beitostølen passer for hele familien og tilbyr et eldorado av aktiviteter. Tilbudene ligger sentrumsnært på Beitostølen.

Alpinanlegget er like travelt sommer som vinter. Når snøen er borte blir alpinanlegget til en sommerpark flust av aktiviteter som blant annet olabil, bob-bane, høydebane, trampolinepark, fresbee-golf og mer. I tillegg finnes det to badeanlegg som er åpne året rundt. Sommerstid kan man besøke dyrene på stølen og spise lapper.  Ikke minst finnes det mange fine fotturer som passer for alle,  som for eksempel ikoniske Bitihorn. 

Foto:@beitostolen.com

IMG 8183 (1)
Guidede turer og aktivitetstilbud

Bli kjent med området og prøv nye aktiviteter gjennom guidede turer. Beitostølen tilbyr et mangfold av muligheter uansett årstid.

Få overblikk og utsikt på Synshorn Via Ferrata eller opplev fjellet fra hesteryggen. Ta båten MB Bitihorn på Bygdin i eventyrlige omgivelser inn til Eidsbugarden, eller start fjellturen til Besseggen med båttur på Gjende.

Sommer som vinter sørger menneskene og dyrene i bedrifter som Beito Husky Tours og Beito Aktiv for å gi deg uforglemmelige naturopplevelser.

 

Sykkelfjellhytter
Beitostølen Trail arena

Velkommen til Beitostølen Trail Arena, Norges nye terrengsykkeldestinasjon!
 
Her finner terrengsyklister utfordringer på naturlige stier og familievennlig terrengsykling på anlagt sti i fjellet rundt Beitostølen. Utsikten mot Bitihorn er ikke til å ta feil av: Dette er kanskje Norges vakreste bygde terrengsykkeltilbud.
 
Beitostølen Trail Arena bygger nye terrengsykkelløyper, forbedrer eksisterende stier og skilter disse, så det blir mulig for alle å navigere i området og få en god opplevelse på sykkelen. Vårt hodefokus er familievennlige løyper av grønn og blå vanskelighetsgrad, der man kan oppleve sving med doseringer, kuler, broer og små hopp. I tillegg til dette finnes utallige naturlige røde og svarte stier.
 
Hittil er det anlagt en 3,4 km grønn løype runt Garlimyra som forbinder parkeringsplassen ved Garli med toppen av treseterheisen og Nørre Knausen, hvor grusstien/rullestoltraséen slutter. Løypen sykles mot klokka og kan lettest nås ved å ta heisen opp fra Beitostølen sentrum eller fra Garli parkering. Denne løypen kan også brukes av terrenggående rullestol.

Alle bygde løyper er og blir basert på prinsippene for bærekraftig stibygging. 

God fornøyelse! Pass på hverandre og husk stivettreglerne.